söndag 3 juni 2012

Avsnitt 3 :)

I avsnitt 3 ger Josh ett tips till Zuke om att ge igen på Jarrah för att hon  behandlar honom på ett dåligt sätt. Jarrah ber Zuke att göra en ’’brunch’’ åt henne och det gör han men samtidigt lägger han kackerlackor under tallriken och Jarrah blir
jättearg och Zuke blir orolig för att hamna i trubbel så han ber Em att ge Jarrah ett brev där det stod att han är borta och har rymt.
Hur som helst så är Natasha fortfarande arg på Ryan, och han försöker göra allt för att få henne att förlåta honom.  Josh och Ryan slår vad tillsammans för att se om Ryan kan få Natasha att skratta och det lyckas han med. När alla bestämmer sig för att gå och leta efter Zuke går Natasha & Ryan tillsammans. Senare den dagen så förlåter Natasha honom och de blir vänner igen. Senare är det någon som ringer till Ryans walkie – talkie, personen säger att det är Ryans pappa fast det inte är det. Han säger att alla på ön mår bra fast det inte är sant. När avsnittet tar slut ringer det på Walkie- talkien igen och det är Ryans pappa som säger att de behöver hjälp på ön.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar